zaterdag 17 maart 2012

Textielplus in Deventer

Gisteren zijn we samen (mijn man en ik) naar de Textielplus in Deventer geweest. Er waren natuurlijk heel veel stands waar van alles te koop was op het gebied van textielbewerking. Maar er was ook wel wat te zien. Er waren mooie kunstwerken van textiel geexposeerd en er was een modeshow. Meekijken?

Daar moeten we dus ergens zijn. Het pontje brengt ons wel.

een kunstwerk van gebreide stukken in de entree van de Grote KerkEen model poseert speciaal voor mij ;-)

...touwkunst...

Een heel bijzonder kunstwerk volgens een gecompliceerd proces

de modellen geven nog een kans aan de fotografen. Prachtige outfits!
        Eind van de dag, we gaan weer naar huis. Eigenlijk schijnt de zon,
deze foto is 's morgens gemaakt


We hebben er een gezellige dag van gemaakt, het was dan ook echt lenteweer! Lekker broodje gegeten in Deventer, beetje geslenterd door de mooie historische straatjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Deventer we komen terug hoor!
O ja, ik heb natuurlijk nog wel wat spulletjes gekocht. Paar lapjes en nog wat spul. Misschien komt daar later nog wel een foto van.

2 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal erg leuk uit, zal erg inspirerend werken al dat mooie handwerk. Ik ben gisteren wel in Deventer geweest, maar voor een gezellige ontmoeting met mede handwerkbloggers, daar heb ik ook veel inspiratie opgedaan.
  Fijne zondag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi als Deventer is... en natuurlijk heeft het veel leuks te bieden zoals nu deze textieldag. Oef, wat zit ik ver weg. Anders wipte ik even over voor een bezoekje aan de mooie stad.

  De foto met de modellen is wel heel goed gelukt, met het mooie licht tegen de kerk als achtergrond!

  Groeten!

  BeantwoordenVerwijderen