maandag 16 juli 2012

Bijpraten

Het is al een tijdje geleden dat ik voor het laatst iets geschreven heb op mijn blog, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt hier in het Frieze.
Phoenix heeft inmiddels een paar acupunctuur behandelingen gehad en ze loopt beter. Het is wel zo dat de bespiering niet terugkomt op haar schouder, het is dus een onomkeerbaar iets. Heel erg jammer, maar ja, ook dieren worden oud en hun ouderdom komt, net als bij ons, met gebreken. Ze is gelukkig nog erg vrolijk en lekker eigenwijs, dus dat scheelt wel.
Bij ons erf is een betonnen fietspad aangelegd en daardoor zijn er ook wat aanpassingen en betonreparaties bij ons gedaan.
Phoenix kon natuurlijk makkelijk om het natte beton heen, maar zeg nou zelf: is dit geen een unieke kans voor een Polderprinses om zichzelf te vereeuwigen?
The Doggyhall of Fame
Verder kan ik nog vertellen dat mijn 'lesquilt' in de eindfase verkeert. De randen gaan eromheen en dan zijn er nog altijd van die kleine dingetjes die gebeuren moeten. 
Zodra hij (of is het een 'zij'?) af is, komen er foto's op de blog.

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat het nu weer redelijk goed gaat. Leuk dat pootje zo vereeuwigd in het beton.
  Succes met je quilt (mannelijk misschien? in het Duits is het der Quilt).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, je Phoenix met footprint in beton!

  Nu is iedereen hardstikke benieuwd naar je lesquilt. Ik ben er zeker nieuwsgierig naar, omdat ik af en toe dagdroom dat ik ook ooit eens ga beginnen... ;-)

  hartelijke groet!

  BeantwoordenVerwijderen